Bemutatkozás:

Egy Magyarországon letelepedett német asztalosmester, családi vállalkozásban indította a műhelyt. A név is innen származóan a tagok keresztnevéböl lett mozaikszóként "Klati". A mühely kezdetektől fogva Höhn Klaus asztalosmester vezetése és szakmai irányitása mellett müködik.
Szakértelme, garantálja a nivós, megbizható szakmunkát (a műhely indulásakor kollektivája készitette el a sevillai világkiállitás magyar pavilonjának belsö berendezését is), mely elsösorban a lakossági szolgáltatást hivatott biztositani. Az épület-, és bútorasztalos tevékenységen belül karbantartási és javitási munkákat, ill. egyedi igény szerinti asztalosmunkákat végez.
A szakmán belül létezö mindenféle igény kiszolgálásra kerül, bármilyen anyagból, legyen az fenyö, borovi, tölgy, egzotikus vagy bármilyen fa, illetve bútorlap.

A lakossági szolgáltatáson felül, a műhely dolgozik-, társasházaknak, iskoláknak, közintézményeknek és nagykövetségeknek is.

Az érdeklödö - elözetesen egyeztetett idöpontban történö helyszini
felmérés alapján -, dijmentesen, pontos árajánlatot kap (minden kötelezettség nélkül), és ha a feladat jellege megkivánja, akkor - az ügyfél által felvázolt és a helyszinen történt mérés alapján -, tökéletes pontossággal megtervezett rajz kerül részére bemutatásra. Ezt a számitási és tervezési tevékenységet Höhn Klaus végzi.

A Klati műhely rugalmasan végzik munkájukat, akár kis volumenü feladatról, akár nagyobb megbizásról van szó. Célunk az érdeklödök, a meglévö és leendö ügyfeleink szakszerü, pontos és megbizható kiszolgálása, a felméréstöl a helyszini beszerelésig.

Kérjük, tájékozódjon honlapunkon részletesen termékeinkröl és szolgáltatásainkról.

 

0